m

Andreea Velican

  /  Fotografie   /  Your Family’s Heart is always going to be Fine Art
1

Când razele de lumină și camera de fotografiat lucrează ca un întreg, oamenii sunt captați în cadru ca o întreagă reprezentație a naturii și emoțiilor. Fine Art este despre comuniunea pe care fiecare dintre voi o poate avea atât cu sinele său, cât și cu cei pe care îi numiți familie.
Conceptul de #fineart utilizează aceleași elemente primordiale și principii ca formele clasice de artă: pictura și sculptura. Fotografiile Fine Art sunt creații realizate de viziunea particulară a artistului care exprimă prin idei inovative mesaje și emoții autentice. Una dintre valorile cele mai importante din estetica acestui concept se regăsește în păstrarea unei lumini naturale.
Atenția nu e îndreptată spre editarea imaginilor, ci pe surprinderea sentimentelor. Simplitatea, echilibrul și focusarea lentilei pe gesturi sincere se datorează concentrării artistului și dorinței acestuia de a crea dovezi ale armoniei, conexiunii și încrederii pe care v-o purtați.
Când decizi că acest tip de fotografie e potrivită pentru tine și persoanele dragi, următorul pas e să te destinzi și să împărtășești personalitatea fiecăruia dintre voi fotografului. Frumusețea și însemnătatea din spatele fotografiilor Fine Art sunt datorită relației oneste pe care o clădiți cu fotograful înainte de a începe să colaborați.
Permiteți-vă vulnerabilitatea în fața camerei și trăiți-vă sentimentele, jucați-vă ca și când nimeni altcineva nu v-ar vedea și zâmbiți ca și când ați exista într-o lume ce nu cunoaște vreun impediment.

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com