1

Iubirea de sine poate fi adesea confundată, la nivel lexical cel puțin, cu un act egoist. Realitatea este că a te iubi pe tine însuți este una dintre cele mai  mari dovezi de compasiune pe care ți le poți oferi atât ție, cât și celor apropiați. Iar asta deoarece numai o persoană care poate să-și însușească iubirea o va putea oferi mai apoi și celor din jur.
Atunci când în viață apar schimbări oricât de mici, pot exista clipe în care te îndoiești de cine ești, iar recăpătarea încrederii devine unul dintre lucrurile esențiale pentru dezvoltare.

 

Pentru o femeie, miracolul prin care devine mamă este unul nemărginit. Întreaga ființă devine un prim univers pentru cel mic, iar transformările fizice și mentale sunt semne inevitabile ale celei mai mari iubiri cunoscute nouă. Atunci nu mai este doar despre ea, este despre ceea ce creează și despre schimbările pe care le aduce cu sine întreaga experiență.

Una dintre cele mai distincte modalități de a surprinde atemporalul și magia acestei perioade este Fine Art Maternity, numită și fotografia de sarcină. Îmbrățișarea schimbărilor prin care trece corpul și emoția anticipării întâlnirii puiului tău sunt redate cu fidelitate, iar dragostea pură pe care-o transmiți se regăsește în fiecare fotografie.

Pentru a trăi la intensitate maximă aceste momente ai nevoie de un mediu care te încurajează să dai frâu liber emoțiilor, să descătușezi sentimentele profunde și să îmbrățișezi noul rol. Mai mult, ai nevoie să creezi o relație sinceră, naturală și bazată pe încredere cu fotograful. Imaginea pe care o transmiți va fi cea mai apropiată identității tale, iar trăirile tale vor fi autentice, despre viață așa cum este ea. Să te obișnuiești cu gândul că vei deveni mamă poate fi o provocare, dar este, totodată, una dintre cele mai mari împliniri. Ești în același timp puternică și fragilă, un dans al vieții însăși, surprins într-un singur cadru, un singur chip, o singură privire. Îți recunoști vulnerabilitățile, iar acestea devin propriul tău curaj.

Arta fotografiei de sarcină se manifestă atunci când descrie realitatea cât mai onest, iar frumusețea se naște din intimitatea delicată a gesturilor și a atitudinii. Mâna mamei care protejează copilul dă viață uneia dintre cele mai puternice emoții, identificate adesea în operele de artă. 

 

Fotografiile din timpul sarcinii au rolul de a-ți reda încrederea de a fi tu, de a menține proaspete sentimentele pe care le simți acum. Întreaga lume se schimbă prin tine și prin forța delicată a corpului tău, de aceea meriți să te bucuri de această experiență definitorie și desăvârșită.

Fine Art Maternity te conectează la fiecare parte din tine, la fiecare strop de putere pe care-l găzduiești în interior. Legătura dintre tine și copil este cea mai frumoasă piesă de artă. Este momentul perfect s-o onorezi pentru totdeauna.

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com