De fiecare dată când iau în mână aparatul de fotografiat, retrăiesc clipele încărcate de cele mai frumoase amintiri. Miracolul vieții, legătura sfântă dintre mamă și prunc, aspectele nerostite ale vieții surprinse așa cum e ea, toate acestea le-am simțit împreună cu voi, devenind parte a poveștilor voastre frumoase.

Îmi trăiesc visul de a avea nu doar un simplu job, ci acela de a face zilnic ce-mi place mai mult, adică să surprind clipe încărcate de emoție, să mă bucur că fericirea există, senină și curată, în cele mai obișnuite trăiri. Mă simt împlinită atunci când voi îmi apreciați munca și sunt mereu sigură că aprecierile pe care le primesc sunt sincere și izvorâte din inimă. Acest lucru transformă fiecare zi într-una lipsită de rutină, pentru că fiecare poveste este diferită, unică. Inspirată de acest sentiment, mi-am dorit să-l transform în mai mult, să vă istorisesc încă și mai frumos.

Din aceste gânduri, s-au născut cele mai noi idei care m-au entuziasmat și pe care le-am pus de îndată pe lista priorităților, astfel încât acum sunt deja disponibile pe website-ul meu. Atunci când sunt strânse laolaltă, într-un cadru atent conturat, fotografiile devin ancore ale celui mai încântător TU. Albumul foto pe care l-am creat este un portal peste timp, o experiență de regăsire și de îmbrățișare a sinelui.

Atunci când în viața ta cel mic face primii săi pași, vrei ca întreaga lume să-i admire curajul și inocența. Mărturiile de botez sunt realizate manual, din lemn, și sunt amintiri autentice ale puiului tău. Le poți împărtăși cu cei apropiați ție și lui, ca o declarație a încrederii voastre depline.

Emoția unui nou început rămâne adesea în străfundurile ființei, iar lacrimile de fericire își fac loc atunci când o regăsești. Tabloul pe lemn are rolul de a le păstra în permanență înflăcărarea, ca o aducere-aminte a clipelor voastre magice, suspendate-n etern.

Pe toate le-am conceput cu aceeași pasiune care mă insuflă în fiecare zi pe care-o petrec alături de voi. Sper să vă fie la fel de dragi cum îmi sunt mie. Pentru că viața trebuie sărbătorită în fiecare moment, iar cele mai minunate merită strânse în mănunchiuri nemuritoare. 

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com