Prin infinitul florilor de vară și zecile de sesiuni foto prin care încerc să le surprind frumusețea, iată că am găsit în sfârșit timpul necesar pentru a vă transmite câteva gânduri în scris, cu ajutorul blogului meu.

Sunt recunoscătoare să am un job care-mi permite să fac ceea ce-mi place mai mult și asta mă determină să-i exploatez posibilitățile. Mă regăsesc de multe ori contemplând orizontul scăldat de asfințit, sau trecându-mi palmele pe deasupra lanului înflorit, într-o lume din ce în ce mai dominată de urban și prinsă în aglomerația citadină. Conexiunea ființei cu mediul de care aparține are o naturalețe aparte și trezește sinele din amorțeală, iar asta o pot observa cel mai bine la cei cu care împart astfel de momente în timpul ședințelor foto outdoor. 

Acest lucru n-ar fi însă posibil fără oameni precum Mio, cea care s-a convins de importanța relației noastre cu natura de mult, iar acum are propriul câmp cu lavandă. Mio este femeia pe care am admirat-o încă din primele clipe în care am cunoscut-o. Vibe-ul ei bun se răsfrânge mereu în bucuria pe care-o împărtășește la fel de entuziast cu cei care vin pentru prima dată să se fotografieze în lanul cu flori. A călătorit, printre altele, în India și America, iar Europa nu-i mai este străină de mult, dar locul în care adoră să-și petreacă serile este aici, admirând apusul și levănțica. Nu-ți ia mult timp, după ce o întâlnești pentru prima dată, să-ți dai seamă că e o persoană spirituală, că ‘’she goes with the flow’’, o persoană al cărei suflet este profund, dar și la suprafață. Simt că ea mă îndrăgește și știu sigur că și eu o îndrăgesc.

Acest articol îi este dedicat și reprezintă un mesaj de mulțumire pentru un om care, deși nu-l urmărește, îl merită din plin. Mio transmite iubire prin toți porii și o împărtășește nu doar cu mine, ci întâmpină cu mult drag toți oamenii care-i vizitează câmpul cu flori. Este, fără tăgadă, una dintre destinațiile mele favorite pentru sesiuni foto de vară, iar atunci când este și ea prezentă, abia aștept să ajung! 

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com