Congresul International al fotografilor de nou-nascuti si familie

Despre FDF INFANTIL 

Foro de Fotógrafos Infantil este un congres international dedicat fotografilor de nou-născuți și familie. Organizat a treia oara consecutiv la Madrid, evenimentul a capatat o anvergura aparte datorita speakerilor locali si internationali faimosi ai acestei nise. An de an, FDF Infantil a avut unii dintre cei mai renumiti fotografi internationali din Canada, SUA sau Australia: Jade Gao, Erin Elisabeth, Kathleen Vergara, Kristen Mackey, Michael Stief.  De Jade Gao sigur ati mai auzit pe pagina mea intrucat profit sa vorbesc despre ea ori de cate ori am ocazia sa amintesc de experienta fabualoasa de la workshop-ul ei de acum doi ani din Germania. Atat ea, cat si cei mentionati mai sus, au devenit prin talentul si tehnica lor impecabila, o sursa de inspiratie si ambitie pentru mine. 

Ce am invatat acolo? 

Desi nu pare (pentru ca am fost si inca sunt intr-o stare euforica gandindu-ma la eveniment), cele 4 zile de la congres au fost pline de munca. Workshop-urile au fost pe cat de frumoase, pe atat de solicitante. Am invățat noi tehnici privind liniștirea nou-născutului, adormirea lina a acestuia, dar mai ales noi tehnici de fotografiere.  Mi-am îmbunătățit simțul estetic privind portretistica nou-născutului, am aprofundat tehnica posing-ului in portretistica nou-născutului si am incercat sa absorb toate detaliile tehnice legate de lumina si editare. Si pentru ca lucrez in domeniul serviciilor de calitate, m-a interesat in mod particular formatul pachetelor, lista serviciilor, dar si principiile de marketing si client service pe care fotografii internationali le aplica.

Ce mi-a placut CEL MAI MULT la eveniment? 

M-a impresionat cel mai mult aprecierea cu care sunt priviți fotografii de nou-născuți in strainatete și recunoașterea pe care o primesc pentru munca lor din spate. Clientii constientizeaza investitia pe care o implica aceasta nisa, admira talentul si atentia la detalii a fotografului newborn, cu precadere in stilul potretistic posed newborn photography. Am avut ocazia de a mă integra in comunitatea internațională a fotografilor de nou-născuți și de a-mi deschide noi orizonturipentru business-ul meu. E minunat să simți că cineva înțelege această lume a fotografiei de newborn, cu toate aspectele ei si din toate privintele! 

Cu ce m-am intors? 

M-am intors cu mai mult entuziasm și incredere ca putem transforma piața din Romania și putem sa o ajutam să crească, cu tehnici noi prin care să îmi perfecționez stilul șpre a le oferi clienților mei portrete perfecte într-un stil unicat pe piata din Romania si, bineinteles, ca orice pasionat de fotografie, cu echipament nou care nu este disponibil pe piata din Romania, mai exact un minunat blitz D2. Si, pentru ca imi doresc sa surprind clientii constant, cu multa recuzita noua!!  Continui sa investesc in pregatirea mea, in echipamentul foto si in recuzita folosita pentru a oferi clientilor mei portrete superbe, curate, artistice.

 

Va prezint o mica galerie cu lucrurile frumoase ce s-au intamplat la Madrid  ♥ 

 

FOTOGRAFIE CU NOUL BLITZ D2 

fotograf nounascuti