Nou-nascutii lunii Mai


Luna Mai este cunoscuta si ca luna lui “Florar” sau „Frunzar”, si este cea in care natura ne rasfata cu frumusetea sa plina de culoare si prospetime. Este luna care face legatura dintre anotimpuri si daruie adesea celor nascuti in aceasta perioada o multime de calitati pozitive.


• Zodie •   
Bebelusii lunii mai sunt nascuti sub semnele zodiacale Taur si Gemeni (dupa 21 mai). Copiii nascuti in aceasta perioada sunt talentati si optimisti. Ei sunt controlati in mare masura de catre planeta Marte. Tocmai de aceea datorita energiei pe care o emana  si a atitudinii positive,  inca de mici se bucura de atentia celor din jur. Nu le lipseste nici ambitia care ii ajuta sa isi indeplineasca cele mai marete idealuri. 


• Trasaturi dominante • 
 Cei nascuti in luna mai sunt generosi si dispusi la sacrificii. Emotionali si romantici. Fetitele nascute in aceasta luna vor avea succes în arta, muzica sau într-o alta directie ce tine de creatie, pentru ca au  un simt mai dezvoltat al armoniei si ritmului. Baieteii ultimii luni de primavara se disting prin curaj, vointa puternica si le plac banii de mici. Datorita acestui lucru, in general,  au succes in sfera financiara, iar odata cu varsta le creste si bunastarea materiala. 

•Piatra norocoasa •  
 
Piatra  norocoasa a copiilor  nascuti in luna mai este smaraldul. Fiind considerat si piatra sacra a zietei Venus acesta simbolizeaza feritilitatea, pastreaza fidelitatea, ofera calm, optimism si speranta. Denumirea smarald in mitologia indiana semnifica “verdele lucrurilor care cresc”. Tocmai de aceea proprietatile sale fermecate  se manifesta in special primavara. Se spune ca persoanele care poarta bijuterii cu smarald sunt protejate de energiile negative, isi dezvolta mai mult inteligenta nativa si intelectul, le sporesc creativitatea si talentele artistice. 


• Celebritati •
Celebritatile nascute in luna mai sunt actori, scriitori, artisti, compozitori renumiti.  Audrey Hepburn, Jerome K. Jerome, Nicollo Machiavelli, Sigmund Freud, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Lucian Blaga, José Ortega y Gasset, Salvador Dali, Dante Alighieri, Mihail Bulgakov, Honoré de Balzac, Tudor Arghezi, Bob Dylan șunt doar cateva dintre celebritatile lunii mai. Fiecare dintre ei si-a lasat in mod diferit amprenta unicitatii, dar ceea ce au in comun si i-a  facut cunoscuti  in lumea intreaga a fost talentul si caracterul exceptional. 


• Meserii preferate •
Datorita  calitatilor pe care le poseda sau le dobandesc pe parcurs, copiii nascuti in luna mai se disting prin perseverenta, creativitate, energie, atentie la detalii si la modul in care gestioneaza banii. Aceste calitati ii ajuta sa isi gaseasca cu usurinta meseria potrivita, de la scriitor, pictor, jurnalist si pana la comerciant,  bancher, contabil sau consultant financiar. 

 

 • Numere norocoase •
Bebelusii lunii mai sunt nascuti pentru a fi conducatori si invingatori. Nativilor celor doua zodii nu le place sa piarda, iar numerele care le sunt predestinate sa ii ajute si sa le aduca noroc sunt: 7, 55, 63, 8, 69, 9.

monica andreea