„Ați apucat să dormiți, în ultimele nopți?” Părinții zâmbesc și-o privesc cum, cu mișcări blânde și ferme, Andreea le liniștește bebelușul și alege căciulițe moi, din agora, flori proaspete, dantele din olandă, lucruri calde și delicate din lemn pentru crearea decorului. Se sfătuiește cu ei, presimte personalitatea micuțului.

Ședința foto este o experiență boho, de eliberare și relaxare. În studioul ca o sufragerie, natura tresaltă și scoate la suprafață emoții profunde, fără niciun efort.

 
img_testimonial_despre.jpg

„O experiență trăită frumos, într-un studio în care simți că ai găsit acel ceva diferit, care doar ție ți se potrivește în mod autentic.”

 

Andreea Velican s-a specializat în fotografia pentru nou născuți, care pune în aceeași țesătură, comunicarea cu cei mici, tehnici de liniștire, tehnici de posing și de fotografiere.

Andreea face compoziție vizuală în stil fine art, de la shooting și până la editare, după ce a studiat curentele în family photography, pregnancy photography și child photography. Mentor și trainer în fotografia care surprinde începuturile, pentru ea, imaginile nu sunt produse, ci trăiri care dezleagă reacții, fior și emoții.

 

Rezervă acum ședința foto pentru povestea ta de iubire!