Despre

Just a girl who decided to go for it... 

 
 
 
33108088_1672989429455507_8803647676408135680_o.jpg
 

IUBESC CEEA CE FOTOGRAFIEZ SI FOTOGRAFIEZ CEEA CE IUBESC

Intre mine si fotografia de nou-nascuti a fost dragoste la prima vedere. Urmaream ore intregi filmari cu  fotografe celebre din strainatate si ma intrebam daca ar fi posibil ca si in Romania sa existe aceasta nisa separata. Cand s-a nascut fratiorul meu nu exista decat fotografie de bebelusi. Imi doream atat de mult sa aiba amintiri cu primele sale trasaturi de nou-nascut, si pentru ca nu exista acest serviciu, m-am decis sa il incep eu. Asa ca am inceput sa studiez tehnica portretisticii pentru nou-nascuti pentru a-mi rafina stilul. Dupa zeci de mii de ore de lucru si sute de nou-nascuti fotografiati, inca invat lucruri noi in fiecare zi. Este o meserie frumoasa, unica. De la alegerea recuzitei, a decorului sau cadrelor, la tehnicile de linistire ale nou-nascutilor, la pregatirea echipamentului si a detaliilor tehnice, la adormirea nou-nascutilor si alegerea posingurilor potrivite, de la setarea luminii si alegerea cadrelor perfecte la editarea fotografiilor,  fiecare sedinta vine cu noi provocari si bucurii. Secretul din spatele fotografiilor reusite consider ca sta in pasiunea fotografului de a surprinde emotiile si detaliile printr-un filtru artistic muncit. Am pregatit zeci de fotografi din tara si din strainatate pe aceasta nisa, am crescut aceasta meserie pentru ca parintii sa aiba o varietate de fotografi specializati din care sa aleaga, imi dedic fiecare zi sedintelor foto si sesiunilor de mentoring, pun Romania pe harta internationala a fotografilor de nou-nascuti ori de cate ori am ocazia si am in continuare aceasta pasiune si acest entuziasm de a crea amintiri ale acestor momente unice din viata familiilor, de a invata si de a creste. 

 

 2018

2018

 2018

2018

 2018

2018

 2017

2017

 2017

2017

  2015

2015

 2016

2016

ACREDITARI SI PARTENERI

ss alb.jpg

Din 2017 am devenit lector F64, sustinand primul workshop cu privire la fotografia costumizata pentru nou-nascuti din Romania. Serviciile mele de invatare se adreseaza in special celor care doresc sa cunoasca domeniul si arta fotografiei de nou-nascuti mai indeaproape, direct de la un fotograf cu experienta care iti va da toate scurtaturile necesare unui inceput promitator si al unei afaceri de succes. Misiunea mea este sa ma implic activ in dezvoltarea pietei fotografilor de nou-nascuti si sunt foarte interesata sa ii ajut pe cei la inceput de drum, si nu numai. 

Fiind o reprezentantă a fotografiei de tip fine art, mi-am rafinat propriul stilul prin participarea la numeroase workshop-uri internationale tinute de fotografi celebri din domeniu:  Jade Gao, Michael Stief, Sonkissed Photography etc.,  prin mentorat on-line cu fotografi prestigiosi precum Sandra Hill sau Erin Tole, dar si prin munca, pasiune si determinare continua.