Mă bucur că ne-am găsit!  

Sunt un fotograf care adoră fotoreportajele de maternitate, sunt IN LOVE cu autenticitatea subiecților mei și îmi place să surprind vulnerabilitatea momentelor de tandrețe dintre membrii familiei.  

Pentru mine, magia a început în momentul în care l-am privit pentru prima dată pe frățiorul meu. Emoțiile, florile, fluturii din stomac treziți în salonul maternității și nerăbdarea de-al primi acasă, de-a pregăti totul pentru venirea lui. De atunci, caut să să păstrez poveștile acestea, să poată fi retrăite prin văz. Nu sunt imagini, ci povești vii.

Stilul meu fotografic este unul neconvențional: îmi place să mă folosesc de naturalețea fotoreportajului pentru a pune în scenă portrete de familie. Iubesc tonurile pământii, texturile naturale și văd frumusețea în momente „mici” sau „mari”, în atingeri și gesturi mărunte de afecțiune. Mai presus de toate, sunt fascinată de simbioza mamă-copil din primele săptămâni de viață împreună. 

 

Mai multe despre munca mea: 

s   Investesc constant în formarea mea ca antreprenor și fotograf cu mentori din domeniu: Jade Gao (2017), Sunkissed Photography (2018), Conferința Internațională a fotografilor de familie din Madrid (2018), membru Unraveled Academy (2019).

s   Un proiect de suflet este cel organizat cu F64 prin intermediul cărora am susținut ateliere de formare în fotografia de nou-născuți (2017 – 2019).

s   Portretul pe care îl consider cel mai reprezentativ a fost premiat în mai, 2018 în cadrul AFNS AWARD. (https://www.afns-award.de/winner-5th-round-2018) 

s   Speaker în cadrul conferinței Family Portrait Academy de la Cluj (2019).

s   Am susținut primul meu workshop internațional în Cypru (2019) în colaborare cu fotograful local @sweetmamaembrace. 

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com