LEARNING TOOLS

 

 

NOUTATI: INSTRUMENTE EFICIENTE PENTRU FOTOGRAFI

 

Sunt mandra ca pentru prima data in Romania, va pot pune la dispozitie cele mai eficiente instrumente pentru a reduce timpul de invatare cu pana la 90%! 

Imaginati-va cat de increzatori ati fi daca ati putea repeta fiecare pas din workflow-ul unei sedinte, infasatul, schimbatul recuzitei, posing-ul, alegerea punctului de statie, si toate etapele necesare aplicarii regulilor corespunzator, pana cand fiecare actiune devine atat de blanda și libera, incat sa nu deranjeze copilul cu fiecare miscare pe care o faceti!

Cum ar arata galeria de clienti daca ati putea sa va prestabiliti intregul flux de actiuni dintr-o sesiune foto? Nu ati caștiga mai multi clienti daca acestia ar avea ocazia sa experimenteze o stare de relaxare prin simplificarea si pregatirea sedintei? Nu ar fi imaginile clientilor mai reusite daca ati avea oportunitatea de a vedea inainte ce puteti oferi, concentrandu-va pe gusturile si stilurile individuale? 

Imaginați-va cat de mult s-ar reduce timpul unei sedinte daca ati putea face mai rapid, mai usor si mai increzatori ajustarile si tranzitiile necesare pe parcursul unei sesiuni. 

StandInBaby ™  schimbă modul in care invatati si creati si felul in care instruiti clientii si simplificati fluxul sesiunii.

 

Unde le gasiti, va intrebati? La sesiunile de MENTORING :)

baby3.jpg
baby 1.jpg
baby5.jpg
DSC_1506.jpg