DSC_9746.jpg

 

SEDINTA FOTO MATERNITATE 

 

Esti insarcinata si iti doresti sa pastrezi amintirea burticii si a emotiilor de bucurie si nerabdare pentru totdeauna? Haide sa spunem impreuna povestea ta in a deveni mama! Rezerva acum sedinta de maternitate lifestyle intr-un decor special realizat pentru voi! 

 

BOHEMIAN SUMMER


Haide sa spunem povestea ta before~after impreuna! Fiecare femeie este diferita, unica si speciala in felul ei! Pentru ca imi doresc sa ai sedinta viselor tale, ma poti contacta pentru mai multe detalii la telefon/Facebook/Instagram. Putem vorbi despre stilul preferat, despre decorul sau accesoriile ravnite, despre recuzita, despre micile detalii care fac diferenta.

Sedintele de maternitate se realizeaza in saptamanile 34-37, iar rezervarile se realizeaza din timpul sarcinii, preferabil cel tarziu in saptamanile 30-32. 

Tinuta apartine studioului si este inclusa in pretul pachetului. Locatia sedintei este studio-ul special amenajat din zona Aviatiei-Baneasa, iar in cazul alegerii unor locatii private sau exterioare, cheltuielile de inchiriere/ora sunt suportate de client. 


Pachetul contine:

25 x fotografii digitale de inalta calitate, editate si prelucrate profesional, potrivite atat pentru mediul digital, cat si pentru printare (rezolutie print)  

1 x Slideshow HD creat din fotografiile editate (aproximativ 4 minute) 

Galerie on-line privata (2 luni)   

280 € 

.