Newborn Photography by Andreea Velican

Fotografia costumizată pentru nou-născuți este deosebită de celelalte tipuri de fotografie, deși respectă tehnicile de portretistică, oferă noi provocări cu fiecare sesiune în parte. 

Fotograful de nou-născuți este preocupat în primul rând de siguranța nou-născutului și ia toate măsurile necesare pentru a oferi acestuia o experiență liniștită și confortabilă.  Mai departe, alege fundalul și recuzita potrivite acestuia pe baza unor criterii estetice formate prin cunoaștere și experiență.  Fotograful se va defini prin creativitatea și încrederea posturilor alese. Stilul Andreei Velican se distinge prin surprinderea naturaleții nou-născutului în decorul atent pregătit de către ea, respectând astfel stilul consacrat al portretelor customizate pentru nou-născuți. 

Fiind o reprezentantă a fotografiei de tip fine art, Andreea și-a rafinat stilul prin participarea la numeroase workshop-uri printre care workshop-ul internațional susținut în Stuttgart de către Jade Gao, prin mentorat și interacțiune în mediul on-line cu fotografi prestigioși precum Sandra Hill, dar și prin munca, pasiunea și determinarea de care a dat dovadă în tot acest timp. 

Profesionalismul și calitatea execuțiilor sale o recomandă ca mentor. Andreea susține în toamnă (2017) primul workshop cu privire la fotografia costumizată pentru nou-născuți din România, sub tutela F64. Serviciile sale de mentorat (1 la 1) se adresează în special celor care doresc să cunoască domeniul și arta fotografiei de nou-născuți mai îndeaproape direct de la un fotograf cu experiență care îți va da toate scurtăturile necesare unui început promițător și al unei afaceri de succes. Mai mult, Andreea se implică activ în dezvoltarea pieței fotografilor de nou-născuți și este foarte interesată să îi ajute pe cei la început de drum, și nu numai. 


DSC_1595.jpg

MENTORING 1 LA 1

Ce îți oferă mentoratul 1 la 1?  

+ Teorie: pregătirea studioului și echipamentului, alegerea recuzitei, posing-ul nou-născutului, înfășat și props-uri, lumina și setările necesare, punctul de stație, procesul de editare a fotografiilor in Lightroom & Photoshop, prezentarea workflow-ului, pregatirea pachetelor și a galeriei pentru clienți. 

+ Scurtături, sfaturi și trucuri colecționate prin experiența unor ani de lucru în acest domeniu.

+  Un portofoliu! Da, ai ocazia să îți faci prima ședință cu ajutorul Andreei, învățând bazele fotografiei de nou-născuți prin practică. Mai mult, vei putea folosi aceste poze pentru prezentarea ta ulterioară. 

+  Răspuns la orice întrebare. Este foarte important ca, la început, să capeți încrederea necesară pentru a fotografia nou-născuți. De la măsurile de siguranță, până la stările bebelușului, de la alegerea recuzitei și până la prelucrarea pozelor, trebuie să te asiguri că ai înțeles toți pașii necesari pentru a realiza o ședință reușită. 

+  Un loc în comunitatea Mentoring by Andreea Velican, unde poți mereu reveni pentru sfaturi, inspirație sau încurajare. 

+ Bonus: modele contracte tipizate și informații clienți. 

 
DSC_1479-logo.jpg

INSTRUMENTE EFICIENTE

Pentru prima dată în România, Andreea vă pune la dispoziție cele mai eficiente instrumente pentru a reduce timpul de învățare cu până la 90%! 

Imaginați-vă cât de încrezători ați fi dacă ați putea repeta fiecare pas din workflow-ul unei ședințe (înfășat, recuzită, posing, punct de stație, schimbat posing, schimbat recuzită etc.), până când fiecare acțiune devine atât de blândă și liberă, încât să nu deranjeze copilul cu fiecare mișcare pe care o faceți!

Cum ar arăta galeria de clienți dacă ați putea să vă prestabiliți întregul flux de acțiuni dintr-o sesiune foto? Nu ați câștiga mai mulți clienți dacă aceștia ar avea ocazia să experimenteze o stare de relaxare prin simplificarea și pregătirea ședinței? Nu ar fi imaginile clienților mai reușite dacă ați avea oportunitatea de a vedea înainte ce puteți oferi, concentrându-vă pe gusturile și stilurile individuale? 

Imaginați-vă cât de mult s-ar reduce timpul unei ședințe dacă ați putea face mai rapid, mai ușor și mai încrezători ajustările și tranzițiile necesare pe parcursul unei sesiuni. 

StandInBaby ™  schimbă modul în care învățați și creați și felul în care instruiți clienții și simplificați fluxul sesiunii.

 
DSC_1749-2.jpg

WORKSHOP F64: POSED NEWBORN PHOTOGRAPHY 

Pe data de 30 septembrie și 1 octombrie 2017,  a avut loc primul curs de fotografie de nou-născuți susținut de Andreea Velican, unul dintre cei mai tineri traineri F64. 

Vă lăsăm să simțiți atmosfera workshop-ului prin feedback-ul primit de la o cursantă căreia îi mulțumim din suflet pentru frumoasele cuvinte: 

"Hi! I just wanted to give you a quick feedback on the Cursul Posed Newborn Photography cu Andreea Velican. In short: it's been a very interesting, useful, educational, helpful and very pleasant weekend at Andreea's studio. Andreea was very welcoming and very organized, she had folders with great infos on newborn photography ready for each and everyone of us, she taught and showed us how to set up a newborn photosession in theory and immediately let us try and practise with her supporting us in every step of the course. Andreea was very open to share her knowledge and great experience with us. On Day 2 we could try our newly gained knowledge hands-on on a real baby! She not only shared great inside knowledge about baby photography itself but also how to position, market and establish oneself on the photographer's market. Andreea even invited a branding expert to speak about the importance of this area of any successful professional (newborn) photographer. All participants were more than happy with this excellent workshop. I can highly recommend it to anyone who wants to get involved in newborn photography. It's an invaluable course with a highly motivated, very skilled and very professional, not to mention friendly young professional. I hope F64 will be offering this course again soon, so more photographers have the chance to learn from Andreea. It is worth every single RON! Multumesc foatre mult to F64 for offering this class. Thanks a lot, Monica Bommer-Neune"Pentru mai multe detalii, așteptăm să ne contactezi pe email la adresa contact@andreeavelican.ro sau la numărul de telefon 0724871565.