Newborn Photography by Andreea Velican

Fotografia costumizată pentru nou-născuți este deosebită de celelalte tipuri de fotografie, deși respectă tehnicile de portretistică, oferă noi provocări cu fiecare sesiune în parte. 

Fotograful de nou-născuți este preocupat în primul rând de siguranța nou-născutului și ia toate măsurile necesare pentru a oferi acestuia o experiență liniștită și confortabilă.  Mai departe, alege fundalul și recuzita potrivite acestuia pe baza unor criterii estetice formate prin cunoaștere și experiență.  Fotograful se va defini prin creativitatea și încrederea posturilor alese. Stilul Andreei Velican se distinge prin surprinderea naturaleții nou-născutului în decorul atent pregătit de către ea, respectând astfel stilul consacrat al portretelor customizate pentru nou-născuți. 

Fiind o reprezentantă a fotografiei de tip fine art, Andreea și-a rafinat stilul prin participarea la numeroase workshop-uri printre care workshop-ul internațional susținut în Stuttgart de către Jade Gao, prin mentorat și interacțiune în mediul on-line cu fotografi prestigioși precum Sandra Hill, dar și prin munca, pasiunea și determinarea de care a dat dovadă în tot acest timp. 

Profesionalismul și calitatea execuțiilor sale o recomandă ca mentor. Din  2017 Andreea a devenit lector F64 sustinand primul workshop cu privire la fotografia costumizată pentru nou-născuți din România. Serviciile sale de mentorat (1 la 1) se adresează în special celor care doresc să cunoască domeniul și arta fotografiei de nou-născuți mai îndeaproape direct de la un fotograf cu experiență care îți va da toate scurtăturile necesare unui început promițător și al unei afaceri de succes. Mai mult, Andreea se implică activ în dezvoltarea pieței fotografilor de nou-născuți și este foarte interesată să îi ajute pe cei la început de drum, și nu numai.  

Pentru mai multe detalii, așteptăm să ne contactezi pe email la adresa contact@andreeavelican.ro sau la numărul de telefon 0724871565.