Fie că este vorba de primii pași făcuți în iarbă, joaca mângâiată de razele soarelui sau ședința foto la 1 an, vrei să păstrezi fiecare moment din viața copilului tău. Un fotograf specializat în portretele micuților este ghidul alături de care celebrezi aventura împlinirii captată prin fotografia de familie!

 

Pachet Classic – 900 ron

Ședintă profesională în studio / outdoor

/ 25 de portrete Fine Art 

/ Recuzită PREMIUM inclusă

/ Galerie foto privată inclusă

Pachet Premium – 1.100 ron

Ședintă profesionala baby photography în studio

/ 50 de portrete Fine Art

/ Recuzită PREMIUM inclusă

/ Galerie foto privată inclusă

/ FOTOCARTE 15x15 cm inclusa (if booked with another session)

 


 

Intrebari frecvente

 

+ Pentru ce perioadă se programează ședința Maternity?

Sesiunea foto are loc în săptămânile 34 – 36 de sarcină, când ai format deja o conexiune viziblă cu bebelușul tău și emani forța și tandrețea care se amplifică pe măsură ce te apropii de momentul nașterii.

+ La cât timp se programează ședința newborn, după naștere?

Sesiunile newborn se derulează primele 10-12 zile de la naștere, când trăsăturile bebelușului se limpezesc treptat și păstrează încă gingășia primelor caracteristici. În perioada aceasta, stomăcelul micuțului este încă suficient de mare încât o masă copioasă să îl țină adormit mai mult timp, iar ședința foto se poate derula după scenariul optim.

+ Pot participa și tații sau frațiorii la ședințele foto newborn?

Da! Toată familia este binevenită! Ședințele foto sunt, de fapt, experiențe de familie, gândite să fie trăite împreună, cu naturalețe, de toți cei apropiați.

+ Ședintele foto au loc în studio?

Da. Studioul este amenajat ca un living primitor, într-o cabană. Aparatura specifică, cu iluminatoare, surse de zgomot alb pentru liniștirea bebelușilor, decorurile și garderoba sunt la îndemână și discret integrate în studioul conceput ca un cămin. La cerere, putem face ședințe outdoor sau în diferite locuri, pe care le stabilim împreună.

+ Ținuta și decorul sunt incluse?

Da! Prețul fiecărui pachet acoperă toată galeria de recuzite, decoruri și ținute, pentru a sprijini fotograful să-și compună viziunea în realizarea portretelor fine art.