DSC_9746.jpg

 

SEDINTA FOTO MATERNITATE 

 

Esti insarcinata si iti doresti sa pastrezi amintirea burticii si a emotiilor de bucurie si nerabdare pentru totdeauna? Haide sa spunem impreuna povestea ta in a deveni mama! Rezerva acum sedinta de maternitate lifestyle intr-un decor special realizat pentru voi! 

 

BOHEMIAN SUMMER


Haide sa spunem povestea ta before~after impreuna! Fiecare femeie este diferita, unica si speciala in felul ei! Pentru ca imi doresc sa ai sedinta visurilor tale, ma poti contacta pentru mai multe detalii la telefon/Facebook/Instagram. Putem vorbi despre stilul preferat, despre decorul sau accesoriile ravnite, despre recuzita, despre micile detalii care fac diferenta.

Sedintele de maternitate se realizeaza in saptamanile 34-37, iar rezervarile se realizeaza din timpul sarcinii, preferabil cel tarziu in saptamanile 30-32. 

Tinuta apartine studioului si este inclusa in pretul pachetului. Locatia sedintei este studio-ul special amenajat din zona Aviatiei-Baneasa, iar in cazul alegerii unor locatii private sau exterioare, cheltuielile de inchiriere/ora sunt suportate de client. 


Preturi Pachete Fotografii Maternitate

25  x portrete DE MATERNITATE ÎN STIL FINE ART | HIGH-END, REZOLUTIE PENTRU PRINT

color & alb-negru

 

Produs aditional, inlcus in pretul pachetului:

3 x inchiriere tinute incluse oferite de studioul nostru