sedinte foto familie

STUDIO

 

 

INCEPUTURILE DE POVESTE SE SPUN INTR-O ATMOSFERA DE POVESTE

Amplasat în zona de nord a Bucurestiului (Aviatiei-Baneasa), studioul profesional este special amenajat sedintelor foto pentur nou-nascuti si familie. De la fereastra mare care permite luminii naturale sa patrunda in incapere pentru a crea o atmosfera inegalabila în poze, pana la decorul si recuzita atent selectionate pentru a pune în valoare trasaturile micutilor, studioul acopera toate detaliile necesare unei sedinte reusite. Bebelusul se va simti confortabil în microclimatul special creat pentru acesta, iar parintii se pot bucura de aceste momente fara stress. 

Deoarece tin la timpul si satisfacerea clientilor mei, si pun confortul si buna lor dispozitie lor pe primul loc,  asigur acestora toate facilitatile necesare desfasurarii sedintei in conditii optime.  Pun la dispozitia dumneavoastra locuri de parcare, accesorii necesare ingrijirii bebelusilor, si, nu in ultimul rand, wi-fi. Niciodata nu se stie cand doriti sa transmiteti live de la studio, uimiti si bucurosi de sedinta. 

Aici veti gasi cadourile ideale pentru cei dragi! Fie ca preferati formatul digital sau print, puteti alege si customiza orice tablou, fotocarte, album, calendar, voucher BabyShower, invitatie de Botez, body organic sau canvas doriti. Va asteptam  la studio cu multe noutati si surprize! 

 


ADRESA

Residence 5, Strada Trifesti nr 5, Sector 1, Bucuresti

CONTACT

0724871565

contact@andreeavelican.ro