IMG_6207.JPG

Larnaca, Cyprus

25-26 th of February

16 - 17 martie 2019

Romania, Bucuresti

16-17 martie 2019


 

WORKSHOP F64 FOTOGRAFIE

 

 

 Din 2017 am devenit lector F64, sustinand primul workshop cu privire la fotografia costumizata pentru nou-nascuti din Romania. Serviciile mele de invatare se adreseaza in special celor care doresc sa cunoasca domeniul si arta fotografiei de nou-nascuti mai indeaproape, direct de la un fotograf cu experienta care iti va da toate scurtaturile necesare unui inceput promitator si al unei afaceri de succes. Misiunea mea este sa ma implic activ in dezvoltarea pietei fotografilor de nou-nascuti si sunt foarte interesata sa ii ajut pe cei la inceput de drum, si nu numai. 

Te invit la cursurile mele pentru a descoperi frumusetea si secretele din spatele meseriei de fotograf newborn. Iti promit ca va fi o experienta fabuloasa care te va inspira si iti va da incredere. Iti vei descoperi talentul, stilul unic si vei primi feedback si sprijin continuu din partea comunitatii Newborn Artists Europe din care vei face parte dupa absolvire. 

 
 
 
 
 

VREI SA VEZI CUM SE DESCURCA ABSOLVENTELE MELE? CACI TARE MA MANDRESC CU ELE! 

 
diana ionescu.jpg

Diana Ionescu

“Te admir pentru tot ce faci, esti un exemplu! Ma bucur ca am hotarat sa vin la workshop, a fost o experienta foarte utila si placuta! Mult succes in continuare!”

alina lesan.jpg

Alina Leșan

Eu iti multumesc pentru timpul pe care ti-l dedici pentru noi. Ne ajuta mult toate informatiile! <3

andreia ursu.jpg

Andreia Ursu

Vreau sa va arat ce a insemnat atelierul Andreei pentru mine! Prima poza e facuta cu o saptamana inainte de workshop...a doua e facuta la o saptamana dupa. Eram frustrata rau cand venea vorba de portrete. Desi ma tot uitam la diferite tutoriale pe youtube, nimic nu se lega de mine. Andreea Velican iti multumesc din suflet!

carmen simoc.jpg

Carmen Simoc

Multumesc si eu pentru caldura cu care ti-ai impartasit toate secretele legate de fotografia de nou-nascut pe care tu reusesti sa o realizezi cu atata darurire si perfectiune.