WORKSHOP F64 FOTOGRAFIE

 

 

 Din 2017 am devenit lector F64, sustinand primul workshop cu privire la fotografia costumizata pentru nou-nascuti din Romania. Serviciile mele de invatare se adreseaza in special celor care doresc sa cunoasca domeniul si arta fotografiei de nou-nascuti mai indeaproape, direct de la un fotograf cu experienta care iti va da toate scurtaturile necesare unui inceput promitator si al unei afaceri de succes. Misiunea mea este sa ma implic activ in dezvoltarea pietei fotografilor de nou-nascuti si sunt foarte interesata sa ii ajut pe cei la inceput de drum, si nu numai. 

Te invit la cursurile mele pentru a descoperi frumusetea si secretele din spatele meseriei de fotograf newborn. Iti promit ca va fi o experienta fabuloasa care te va inspira si iti va da incredere. Iti vei descoperi talentul, stilul unic si vei primi feedback si sprijin continuu din partea comunitatii Newborn Artists Europe din care vei face parte dupa absolvire. 

DSC_1832.jpg

Workshop pentru Fotografii Newborn by Andreea Velican

 
 

EDITIA 1 

f64av.jpg

Monica Bommer-Neune"Buna, as dori sa las un feedback legat de cursul Posed Newborn Photography cu Andreea Velican. Pe scurt: a fost un weekend foarte interesant, util, educational, de mare mare ajutor si chiar s-a desfasurat intr-un mod foarte palcut la studio-ul Andreei. Andreea a fost foarte primitoare si organizata, avea pregatite pentru fiecare dintre noi diferite categorii de materiale informationale despre fotografia de nou-nascuti; Ne-a invatat si ne-a aratat cum se desfasoara o sedinta foto de nou nascuti, lasandu-ne imediat sa punem in aplicare in mod practic  ceea ce am aflat.  A fost foarte deschisa sa ofere informatie si cunostinte,chiar am simtit ca tot ce stie, ne spune si noua... chiar nu ma asteptam ca un trainer sa dea atat de mult. Si apoi in a doua zi am avut oportunitatea de a fotografia un nou nascut, in timp ce ea ne dadea indicatii, avea grija de nou-nascut si ne felicita reusita sau corecta micile scapari. Chiar a invitat un expert din industria de branding sa ne vorbeasca despre modul in care putem sa ne pozitionam pe piata de fotografi, cum sa ne gasim identitatea si cum sa o comunicam. Toti participantii au fost mai mult decat fericiti la finalul cursului. A fost o experienta foarte placuta sio recomand oricum vrea sa incerce aceasta nisa. Andreea a dat dovada de mult profesionalism si experienta si deschidere.  Sper ca F64 va mai oferi acest curs pentru ca altii sa aiba oportunitatea de a invata de la Andreea. Merita fiecare leu! Multumesc Andreea si F64!"

 

EDITIA II

DSC_1889.jpg

Diana Ionescu: Te admir pentru tot ce faci, esti un exemplu! Ma bucur ca am hotarat sa vin la workshop, a fost o experienta foarte utila si placuta! Mult succes in continuare!  

Andreia Ursu: Vreau sa va arat ce a insemnat atelierul Andreei pentru mine! Prima poza e facuta cu o saptamana inainte de workshop...a doua e facuta la o saptamana dupa. Eram frustrata rau cand venea vorba de portrete. Desi ma tot uitam la diferite tutoriale pe youtube, nimic nu se lega de mine. Andreea Velican iti multumesc din suflet!

 

Alina Lesan: Eu iti multumesc pentru timpul pe care ti-l dedici pentru noi. Ne ajuta mult toate informatiile! <3

Carmen Simon: Multumesc si eu pentru caldura cu care ti-ai impartasit toate secretele legate de fotografia de nou-nascut pe care tu reusesti sa o realizezi cu atata darurire si perfectiune.

 

EDITIA III

29064286_1621050257982758_5260934147819349609_o.jpg

Coming Next

 

VREI SA VEZI CUM SE DESCURCA ABSOLVENTELE MELE? CACI TARE MA MANDRESC CU ELE! 

 
mento .jpg